De perfekta tillbehören till din mobila spelenhet

Det var ett bra tag sedan nu då alla gick omkring med dedikerade spelenheter som Nintendo DS och Playstation portable, nu är det mobilen som gäller.

spelar spel på jättestor mobilÄn idag så är vissa fortfarande emot touch screen som inmatningsmetod men det är svårt att argumentera för att det inte är praktiskt. Det har dessutom genom alla dessa år kommit många exempel på spel där touchscreens fungerat bra och till och med varit betydligt bättre än andra alternativ. Förbi är tiden då spelen använda gamla spelmekaniker och som tvingades in i nya virtuella kontroller som svävade omkring på touch-skärmen.

Men precis som man för behövde stora bärväskor för att förvara alla sina spel i behöver man idag ett snyggt fodral och andra tillbehör för att få ut så mycket som möjligt ur sin speltelefon. Här kommer några av de bästa produkterna på marknaden.

Externt batteri

Att spela spel är utan tvekan det mest ansträngande man kan utsätta sin mobil för. Att konstant använda skärmen och all beräkningskraft som telefonen har gör att man snabbt förbrukar mobilens batteri. Det går att minska batteriförbrukningen genom att till exempel sänka ljusstyrkan och stänga av allt trådlöst men det är inte alltid tillräckligt om man är på en lång resa och vill spela hela dagen. I dessa fallen så är ett externt batteri utan tvekan den bästa lösningen. Batterierna kommer i olika storlekar och laddas oftast enkelt direkt från datorn via usb eller via eluttaget.

Ett skönt skal

Om man spelar så är det viktigaste med ett telefonskal inte längre hur det ser ut utan hur det känns i handen. Detta kan göra att klumpigare skal ibland faktiskt kan vara att föredra. Ytan är också viktig, för len och plastig och den glider lätt, för tuff så kan den istället bli obekväm att hålla i längre spelsessioner.