Maximera din spelupplevelse

Dator- och TV-spel är inte längre det enda sättet att få en schysst spelupplevelse, och Game Boy är inte längre den enda portabla spelmaskinen som fått verkligt genomslag världen över.kvinna som spelar mobilspel

De smarta telefonerna har revolutionerat det portabla spelandet och spelvärlden överhuvudtaget. Förut innehöll mobilerna sällan något mer spännande än Snake i spelväg (ett spel som i och för sig var revolutionerande på sin tid). Vi har kommit långt sen dess.

Om du vill börja spela på telefonen kan lite tillbehör höja spelupplevelsen avsevärt. Ett skal som är specialutformat för att ge ett skönt grepp när man spelar är ingen dålig idé. Något annat som ger ett förhöjt helhetsintryck är ett par schyssta hörlurar. Skaffa hörlurar som isolerar störande ljud runt omkring dig, så behöver du inte ha så hög volym och därmed riskera att skada dina öron. Dessutom är bra hörlurar självklart fantastiskt också när du lyssnar på musik. Likaså är ett greppanpassat skal skönt att ha även om du inte spelar på telefonen.

När det kommer till spel är det bara att surfa in på App Store med i din iPhone och låta dagens humör bestämma vilka spel du vill ladda ner. Apple har ett stort utbud av spel, både gratisvarianter och ”riktiga” spel som du får betala en slant för. Det är inte några halvtaskigt gjorda spel man får, tvärtom – oftast är spelen riktigt snyggt gjorda och inte mycket sämre än de gamla konsolvarianterna. Och fördelen är såklart att du inte ens behöver någon konsol för att spela på mobilen! Du kan självklart ladda ner spel om du har en Android också, i Play-butiken.