Spel på olika enheter

Spela olika typer av elektroniska spel är något som alltid är roligt att sysselsätta sig med och det oavsett om det handlar om att spela i timme efter timme eller bara slå ihjäl en kvart eller två. Det roliga är ju också att man kan spela på flera olika enheter.

Spel i mobilen

Spela i mobilen har man kunnat göra länge, vi minns väl alla klassikern ”Snake” och liknande spel. Sedan smartphonens intåg för några år sedan har dock spelandet i mobilen nått en helt ny nivå med mer avancerade spel och bättre grafik.

Datorspel

Givetvis kan man ju som bekant även spela spel på sin dator. Allra roligast är givetvis att spela online och spela tillsammans eller mot andra spelare. Så kallade onlinerollspel som World of Warcraft är ett bra exempel på ett spel där man kan interagera med andra samtidigt som man spelar.

TV-spel

Trots alla datorspel och mobilspel fortsätter de klassiska TV-spelen att vara omåttligt populära. Utbudet av TV-spel är minst sagt enormt och det finns verkligen något för alla smaker, allt ifrån sportspel som FIFA till actionspel som Call of Duty.